Sunday, February 8, 2009

Hellurei vaan kaikille!

Hienosti on aika tässä menny ilman minkäänlaista kirjottelua. Selityksiä on miljoona ja pääsyyt on ollu koulun lopun kokeisiin luku ja reissaus. Anteeksi laiminlyönti, pus och kram everybodyyyy!

Marraskuussa ensin tänne tuli vierailemaan taitsikka kamu Tanskasen Anna kaverinsa Annin kanssa muutamaks päiväks. Käytiin (uudestaan) Taronga Zoossa kattelemassa eläimiä. Tuntu siltä, että ekalla kerralla oli vissiin missattu n. puolet, hehe. Päivän paras oli ehdottomasti apinoiden taistelu jota kateltiin varmaan vartti. Siellä ne ryntäili häkkiä ympäri ja anto toisillensa litsareita ja repi karvoja. Ei vissiin yleensä kuulu tommonen show pääsylipun hintaan, heh. Ellun kanssa hyydyttiin jossain vaihessa vähän ja mentiin kahvilaan istuskelemaan ja päästettiin Anna valloilleen kameransa kanssa ;)

Seuraavana päivänä vielä käytiin tyttöjen kanssa lounaalla Manlyssä kun oli hyppytunti koulussa ja seuraavana aamuna typyt jatkoivat matkaa... Kuinka yllättävää, että kun meillä oli koulua to ja pe aamusta iltaan niin kamut sillon just tuntu olevan maisemissa :S

Marraskuun lopulla Myöhäsen Hena tuli tyttöystävänsä Jutan ja Jutan kavereitten kanssa käymään Sydneyssä muutamaks päiväks ja kovasti yritettiin saada jonkunnäköstä juhlaa pystyyn mutta illat loppu suhteellisen lyhyeen, heh :D Henan kanssa kerettiin kävästä surffaamassa kertaalleen = Hena surffas ja katto lopuks vähän mun perään… Sain lainaan Henan vanhan, lyhyen ja kiikkerän laudan tammikuun alkuun asti (tosin on se mulla jostain syystä vieläkin??), jolla pääsin harjottelemaan surffailua. Kyllähän siinä jo jotenkin päällä pysyy :D Isukki otti hienon videon pari viikkoa myöhemmin missä seison laudalla ainakin sekunnin. Ainot todiste et oon ees ollu kyseisen kapineen kanssa vedessä.

Harmi kyllä meillä oli viimeset koulupäivät justiinsa menossa ja alko kokeisiin luku, niin ei ihan täyspäiväsesti pystyny viihdyttämään. Seuraavat pari viikkoa menikin sitten kokeisiin lukiessa ja kokeita tehdessä, ilman muuta elämää. Ellu eli särkylääkkeitten voimalla kun karmee flunssa iski. Vikoja kahta koetta ennen käytiin Manlyssä vähän tuulettumassa, kun Lontoossa asuva Adelaidelainen Ryan (Tavattiin vuosi sitten Japanissa, luokkalaiset ehkä muistaapi) tuli käymään Sydneyssä. Viimeset kokeet kun oli takana niin Ellun kanssa oli suuret suunnitelmat pitää bileilta, mutta ilta loppu lyhyeen kun kummatkin oli totaalisen poikki… päädyttiin siis nukkumaan.

Seuraavana päivänä, eli 16.12., tulikin koko perhe Ausseihin, jeeeeee! Oli tooosi outoa nähä perhe täällä, missä ite on asunu ilman yhtään tuttua melkeen puol vuotta!!! sairaan hieno fiilis! Ekana päivänä tehtiin illallinen meijän kämpillä (anottiin lupa vuokraisännältä, heh) ja sitten olikin aika mennä nukkumaan. Seuraavana päivänä Mikan ja isukin kanssa käytiin lenkillä ja nähtiin opossumi. Se on toooodella söötti eläin :))) Käytii vähän lähiseutuja kattomassa, mut perhe oli niin väsyneitä et ei sit lähetty ollenkaa Sydneyn keskustaan, toisekseen se on aika tylsä paikka enivei. Ellu makas sängyssä muutaman päivän kun oli niin kuumehouruissa.

<3:lla Laura

No comments: