Friday, May 15, 2009

Arki iski takavasemmalta ja talvi tulee vääjäämättä.

Olinpa unohtanut laittaa yhen tekstin aikasemmin… joten tässäpä jotain juttuja kesältä ja alkusyksystä vielä…

Näin täällä Sydneyssä on kesä muuttunu syksyks ja talvi tulee kovaa vauhtia. Ison osan ajasta vaan sataa ja pimeeki tulee aikasin, mutta onneks on aina välillä vielä mukavia 27 asteisia biitsipäiviä…

Me tosiaan on saatu töitä. Ellu on töissä Office works nimisessä kaupassa printtailemassa. Itsehän oon uimaopena paikallisessa kuntokeskuksessa Fitness Firstissä. Ellulla on ollu hirveesti töitä ja mä oon kituuttanu semmosella 15 tunnilla viikko… Nyt on term break vielä kaiken lisäks menossa kursseista.

Ei sitten löydetty kämppää Timon ja Ilonan kanssa, joten ne muutti Manlyyn lähelle Timon koulua ja me jäätiin tänne Daven vanhempien luokse, vaikkakin Dave tossa lähti kiertelemään Eurooppaa. Maksetaan tänne jonkunnäköstä vuokraa ja se sisältääpi sitten ruokailuitakin. Hieno juttu kyllä ja nää vanhemmat, Madde ja Steve, on aivan loistavia!

Ellun sisko Nelli saapu tänne helmikuun lopussa ja asustelee Ellun kanssa täällä meijän kämpän alakerrassa ja mulla on huone ylhäällä. Nellillä on kanssa Work & holiday -viisumi, mutta eipä vielä oo tarvetta työnteolle ollu… tosin ilmeisesti alkaa lähestymään :D Näinpä siis Lampisen perheestä on jo kaks tyttöä eksynyt maailman toiselle puolelle, kukas tuleepi seuraavaks??

Pari päivää Nellin tulon jälkeen oli aika sanoo heiheit Davelle, joka lähti Eurooppaan puoleks vuodeks kierteleen… Tulee Suomeenkin tosiaan kesäkuussa kun Ellukin sinne tulee lomailemaan  Oli kyllä omituinen viikko, kun iloa riitti Nellin tulosta ja surua Daven lähdöstä! … Nellin pirtsakka ylienerginen asenne kyllä piristää täällä kaikkia :D Ei hiljaista hetkeä. Niin kun Stevellä on tapana sanoa, Nellin kuulee jo ennen kun näkee, heheh.

Timon kanssa käytiin uimassa toinenkin Ocean Swim. Tällä kertaa oli Sydney Harbour Swim ja startti oli oopperatalon takana. Sairaan hieno päivä ja aallotkaan ei ollu mahottomat (eikä vesi jäätävää…). Edellisviikkoisten haihyökkäysten takia paikalla oli sukeltajia, veneitä ja helikoptereita jottei mikään (= hait) pilais kisaa. Myöskin kerkesit vähän treenailla, niin ei tuntunu yhtään niin pahalta kun Bondilla. Ainut hidaste oli meduusat joita oli hirveesti ja mitä en voi sietää yhtään = uin silmät kiinni kun pää oli vedessä. :D Timo voitti sarjansa ja mä tulin neljänneks. Ajatkin oli huomattavasti paremmat kun Bondilla, ei vissiin pituutta ollu ihan kahta kilsaa.

Kisan jälkeen mentiin ”viralliselle” kisabisselle/siiderille Sydneyn vanhimpaan pubiin ja sitten suunnattiin väsyneinä kotiin.

Ihan siisti tapahtuma oli Mardi Gras (helmikuun lopulla), eli tosi iso lesbo- ja homoparaati/ tapahtuma Sydneyssä. Vietettiin paraati-iltaa kaverinkaverin kämpässä Sydneyn keskustassa, paraati kulki suoraan talon edestä, joten katsomapaikkana aivan optimaalinen. Kämppä tosiaan ei ollut kovin iso, mutta talossa parvekkeelta jatku iso puutarhapiha (muutama kerros tien yläpuolella), jossa oli uima-altaat sun muut.

Tarkotuksena oli lähteä vielä iltaa viettämään Sydneyyn, mutta päädyttiin jäämään kotibileisiin.

No comments: