Saturday, October 4, 2008

Biletystä ... ja vähän koulua.

4.10

Tässäpä sitä ollaan taas valmistautumassa bile-iltaan. Tän viikonlopun virallinen teema on Elinan synttärit ja tähän asti ainakin oikein onnistuneesti on sotasuunnitelma toteutettu. Eilen kävästiin paikallisessa Staynessa (taas). Tai no kävästiin ja kävästiin. Lähettiin ulos kun poke oli kerenny jo muutaman kerran muistuttamaan, että baari on suljettu :D Alkaa kyllä jo tässä vaiheessa olemaan aika tuttuja nää clubit. Eipä täällä lähiössä kovin montaa menomestaa oo, mutta onneks on laatua kummiski. Staynessaki on pari kerrosta ja varmaan viis eri musaa.

Lauran tosiaan ollut nyt sitten kaks viikkoa uskomattoman sitkeessä silmätulehduksessa. Tosin vihdoin alkaa sen verran helpottaa, että näyttää jokseenkin jo normaalilta. Kolme kertaa asian takia on lääkärissä käyty, vika kerta oli viikko sitten lauantaina kun lähettiin kiireen vilkkaa sairaalaan kun silmä räjähti... tai siltä se tuntu ja näytti. Silmässä näky hajonnu kalvo ja se oli kun kauhuleffasta ja näkö lähti. Olikin muuten siistin näkönen silmä(t) seuraavana päivänä, kun oli mustelmat ja kaikki. Meillä oli VIP-liput rugbyn semifinaaliin (ilmasta juotavaa ja syötävää), mutta vietettiinkin mieluummin peliaika sairaalassa. Jepjep. Eikä harmittanu yhtään.

Viikko sitten perjantaina oli koulun Ice Break bileet. Steynen yläkerta oli varattu ja siellä oli oman koulun DJ:t ja kaikki. Ilta alko mukavasti koulun baarissa jenkkien kanssa hengaillessa. Ongelmat alko kun yritettiin baariin sisään. Ensin meni Elina, jolta poke kysy varmuuden vuoks mikä on neidon synttäripäivä. Ellu muisti (yllättäen) oman synttäripäivänsä, MUTTA pokehan pisti kovan kovaa vasten ja ilmotti, että syntymävuos on -87. Ellu vänkäs vastaan "No it's not, it's -86". lopulta poke päästi Ellun sisään. Laura tuli perästä punasilla silmillä ja poke kysy jotain papereita katsoessa. Laura ei tajunnu yhtään mitä se kyseli. Parin pardonin ja sorryn ja whatin jälkeen selvisi: "have you smoked today, are you a little too high?". Kyllä oli varmaan näkemisenarvonen ilme kun hämmentyneenä Laura änkytti, että harvoin on parin siiderin jälkeen ja että on vaan karmee silmätulehdus.:D (Jokanen Lauran tunteva voi miettiä millä todennäkösyydellä olis ollu high?) Taas vängättiin ja pääsi Laurakin armosta sisään... loppuilta meni seinäruusuna: eipä ihmiset paljo puhunu kun ulkonäkö oli kun monsterilla. (kts FB, tosin pahimipia kuvia ei edes FB:ssä)

Pari viikkoa sitten kun käytiin surffauksen jälkeen syömässä (ennen arskanottoa) niin saatiin hieman omalaatuista palvelua. Laura tilaili sandwichejä ja Ellu kanasalaatin, johon pyysi extrana kurkkua ja tomaattia. Kun oltiin odoteltu puolisen tuntia (pikaruokapaikka: listalla sandwichejä ja salaattia) niin käytiin kyselemässä missähän salaatti ja leivät viipyy. Saatiin uskomaton vastaus: koska koko paikassa ei ollut kurkkua, niin se täytyi käydä ostamassa kaupasta. Hieno juttu, eipä viittiny mainita sillon kun Ellu kysy niitä extraks. Lopulta saatiin ruuat 45 odottelun jälkeen ja lepyttelyks coronat. Ohan se hienoa, että palvelualttiutta on ja kurkut käydään ostamassa jos asiakas niitä pyytää, mutta voishan sitä miettiä et onko kurkku 45 minuutin odottamisen arvonen asia.

Ollaan päästy koulun makuun oikeen kunnolla, ohan sitä jo tähän mennessä ollu hurjat neljä päivää. Kaks toissa ja kaks viime viikolla. Heh. On sitte senkin edestä tunteja: torstaina 10-20.30 ja perjantaina 10-18. No jääpä ainakin viis päivää toipumiseen. Toissa viikolla todistettiin, että ihmeitä tapahtuu. Laura ANELI koululta luvan tulla kouluun torstaina ja perjantaina, vaikka silmätulehdus oli sika tarttuvaa laatua. Se kuka olis on uskonut tätä todeksi nostaa käden ylös! ... ai ei kukaan. Niinpä niin.

Karmea se Kauhajoen tapaus :'( Saatiin tietää asiasta yllättävän nopeesti, vielä sillon kun piiritys oli kesken, kiitos aktiivisille kamuille!

No comments: